loading

Promotor de Proiect: Spitalul Clinic Județean Mureș, adresa: P-ța Bernády György, Nr. 6, 540072, Tîrgu-Mureș, Romania www.spitaljudeteanmures.ro, e-mail: [email protected] Partener ONG: Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză multi drog-rezistentă ASPTMR, Șos Panduri nr. 29, București, România - www.asptmr.ro Partener donor de proiect: LHL's International Tuberculosis Foundation (LHL International), Grensen 3, 0159 Oslo, Norway www.lhl.no/en/lhl-international

    Contact Info

  • P-ta Bernady Gyorgy nr. 6 Targu Mures Jud. Mures

Ne pasă de sănătatea dumneavoastră!

Astăzi la Dispensarul Medical din Beica de Jos a avut loc o acțiune de screening TBC și SARS- COV 2. Acțiunea s-a desfășurat în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean Mureș care derulează pe baza unui proiect din fonduri nerambursabile, screening pentru depistarea bolilor pulmonare destinat populațiilor defavorizate și rromilor din zonele rurale.

Participanților la caravană li s-a explicat importanța diagnosticării precoce a tuberculozei și infecției cu SARS-COV 2.

„Cu bucurie am primit azi cadrele medicale de la Spitalul Clinic Județean Mureș în comunitatea din Beica de Jos. Prin caravana de screening TBC și SARS-COV-2 cetățenii din satele noastre au șansa de a -și cunoaște starea de sănătate și de a interveni cât mai devreme în cazul în care se constată o problemă. Doamne ajută să nu fie probleme și să sperăm că toată lumea este sănătoasă! „- a afirmat doamna primar, Maria MOLDOVAN.

ro_RORomanian